Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MRE hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • A pályázatok beadása megkezdődött a 2020-as Nemzetközi Medis Awards-ra!
  2020.07.02.

  Már a hetedik egymást követő évben nyitjuk meg a Nemzetközi Medis Awards verseny kapuit melyen az orvostudományban és gyógyszerészetben végzett kiemelkedő tudományos munkákat díjazzuk Közép és Délkelet-Európában.

   

  2020-ban az alábbi szakterületekről küldhetik be pályázataikat: gasztroenterológia, nőgyógyászat, intenzív terápia és aneszteziológia, neurológia, szemészet, gyermekgyógyászat, gyógyszerészet, pulmonológia és allergológia, reumatológia.

  Regisztráljon most!

   

  Ki jelentkezhet?
  A jelentkezés feltétele, hogy a kutatási anyag olyan nemzetközi tudományos lapban lett publikálva melynek impakt faktora legalább 1,500 és a publikáció 2019. szeptember 1. és 2020. augusztus 31. között történt. 

   

  A díjra a következő kilenc közép- és délkelet-európai országból pályázhatnak a résztvevők: Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Észak-Macedónia, Horvátország, Magyarország, Montenegró, Szerbia és Szlovénia.

   

  Értékelési folyamat:
  A jelentkezéseket előre meghatározott ismérvek alapján egy 9 tagú szakértői testület bírálja el, a Ljubljanai Orvosi Egyetemi Központ reumatológus professzora, Prof. Dr. Matija Tomšič vezetésével és választja ki a 18 döntősből a 9 győztest, minden egyes területről egyet.

   

  Díj:

  A nyertesek jutalma:

  egy Bodočnost (A Jövő) című bronzszobor, valamint
  bruttó 2500 Euró értékű kutatási támogatás.
   

  A döntősök jutalma:
  International Medis Award elismerés, valamint
  bruttó 500 Euró értékű kutatási támogatás.
   

  A nyerteseket 2020. november 26-án, csütörtökön hirdetjük ki.

   

  Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 28.


  A jelentkezések angol nyelven, a www.medis-awards.com oldalon elérhető online űrlap segítségével nyújthatók be. Az oldalon további információk is megtalálhatóak a díjakról és a részvételi feltételekről. Amennyiben kérdése merül fel, vagy további tájékoztatásra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az awards@medis.si e-mail címen, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

   

   

Vissza