Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MRE hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • FOCUS MEDICINAE Online Konferencia (2020.10.02.)
  2020.09.10.

  A Biotest Hungaria Kft. tisztelettel meghívja a FOCUS MEDICINAE interdiszciplináris tudományos folyóirat 2020. október 2-án tartandó 12 pontra akkreditált online konferenciájára.

   

  Az online konferencia ingyenes, de online regisztrációhoz kötött!

   

  Jelentkezés és további információ


  Kreditpontot csak abban az esetben tudunk jóváírni, ha “Esemény regisztráció” gombra kattintva kitölti adatait és beküldi részünkre.
  Ha ezt megtette, 2020.10.02-án a rendezvény oldalán, a bal oldalon található video szekcióban tekintheti meg a közvetítést!

   

  A program megtekinthető ide kattintva

   

  AKKREDITÁCIÓ

   

  Akkreditáció orvosok részére

  A tanfolyam a Semmelweis Egyetem által SE-TK/2020.II/00358 kódszámon – tesztvizsga esetén - akkreditált. A tanfolyam orvos résztvevői az online vizsga megléte esetén 12 pontot szerezhetnek.

  Szakképesítések: 1. belgyógyászat; 2. bőrgyógyászat; 3. csecsemő-gyermekgyógyászat; 4. haematológia; 5. kardiológia; 6. klinikai onkológia; 7. neurológia; 8. reumatológia; 9.  szemészet.

   

  Akkreditáció szakdolgozók részére 

  A 63/2011. (XI. 29.) NEFMI rendelet az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól 6. § (1) „SZABADON VÁLASZTHATÓ” elméleti továbbképzésnek minősül: az orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek és az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképesítéssel rendelkezők folyamatos továbbképzéséről szóló miniszteri rendelet szerinti kötelező szakmacsoportos, valamint szabadon választható, akkreditált elméleti továbbképzésen történő részvétel. Folyamatos továbbképzés alapján megszerezhető pontértékek: 31-40 pontig minősített továbbképzés esetén: 8 pont.

   

Vissza