Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MRE hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • FONTOS INFORMÁCIÓK A NOVEMBER 25-ÉN 16 ÓRAKOR TARTANDÓ ONLINE VEZETŐSÉGVÁLASZTÓ KÖZGYŰLÉSSEL KAPCSOLATBAN!!!
  2020.11.06.

  Kedves Kolléganők és Kollégák!

   

  Az egyre nehezedő COVID helyzet ellenére az MRE-nek tovább kell lépni a tisztújító közgyűlés felé. Mint korábbi hírleveleinkben jeleztük, a Vezetőség átmenetileg meghosszabbította az Elnökség mandátumát, de mielőbb kísérletet kell tennünk, hogy a választó közgyűlést online megszervezzük. (Egyelőre bizonytalan, hogy élőben mikor tudnánk Közgyűlést tartani.)

   

  November 25-én 16 órakor tartjuk a Közgyűlést. A technikai lebonyolítással az Inspira céget bíztuk meg, így a technikai kommunikációt tőlük fogják megkapni.

   

  A november 25-i élő, online közgyűléshez ezen a linken lehet csatlakozni:
  https://us02web.zoom.us/j/85061488964?pwd=dEx3cFVZdUlXc1RLQzlIck94aFhLUT09

  Meeting ID: 850 6148 8964
  Passcode: 033618

   

  Kérjük, a Zoom mellett az email postafiókját is tartsa nyitva és figyelje mindenki, mert ott akkor fogják megkapni a szavazáshoz szükséges kódot, amennyiben a közgyűlés szavazatképes lesz.

   

  Mivel a szavazásnál mindenkinek külön kell majd szavazni, kérjük, ha lehet mindenki a saját gépéről csatlakozzon be, ez a szavazás miatt fontos. Illetve a saját gép azért is fontos, hogy a Zoom applikációt szükség esetén telepíteni lehessen. A Zoom működik okostelefonon is (ha valaki esetleg távol lenne a gépétől).

   

  Ami a legfontosabb: online Közgyűlés esetén kötelező a legalább 50%-os jelenlét, ezért az 1049 tagunkból legalább 525-nek ott kell majd ülnie a képernyő előtt ahhoz, hogy a Közgyűlés majd érvényes legyen és a választás/szavazás elindulhasson. (Sikeres Közgyűlés esetén utána 8 napig lehet majd online szavazni.) 

   

  Ezért nagyon fontos, hogy lehetőleg MINDEN MRE tag vegyen részt 25-én a várhatóan nem több, mint 1,5-2 órás online Közgyűlésen. Kérek mindenkit, hogy munkatársait is kapacitálja erre. 

  Kérjük mindenki beszéljen a közelében levő munkatársakkal, hogy megkapták-e a hírleveleket! 

  Kérjük, ellenőrizzék e-mailjeiket és honlapunkat bővebb információkért.

  Kérjük, nézzék meg a Promóciós és Spam fiókjaikat is! 

   

  Kérdés esetén kérjük forduljanak az MRE Titkárságához, a titkarsag.mre@gmail.com e-mail címen vagy a +36 / 31 781 6232-es telefonszámon.

   

  Mindenkinek jó egészséget kívánunk, üdvözlettel

   

  az MRE Elnöksége

   

Vissza