Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MRE hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • MRE Vándorgyűlés 2021 (Debrecen, 2021.09.23-26.) Elkészült a program!
  2021.09.20.

  Tisztelt Kolléganők és Kollégák!

   

  Bár a 2020. évben minden tekintetben sikeresen próbáltuk ki az online vándorgyűlés „örömeit”, már alig várjuk, hogy 2021-ben ismét személyesen találkozhassunk. Ennek reményében 2021. szeptember 23-26. között a korábbi tervek szerint Debrecen lesz a házigazdája az MRE éves vándorgyűlésének. A vezetőség mandátuma 2020 szeptemberében lejárt, jelenleg ideiglenesen az Elnökség viszi az Egyesület ügyeit. 2021-ben, személyes jelenléttel, vezetőségválasztást szeretnénk tartani. Emellett ismét lesz miniREAKTOR továbbképzés. Hál’ Istennek a sok előadást és posztert, a kerekasztalokat és a céges szimpóziumokat tekintve mostanában a bőség zavarával küzdünk. Ezért négy naposra tervezzük a vándorgyűlést.

   

  Mindenesetre a korábbi kongresszusok hagyományait megtartva igyekszünk Önök számára magas színvonalú, de néhány újdonsággal fűszerezett szakmai programot és tartalmas kikapcsolódást biztosítani. Továbbra is törekszünk arra, hogy mindenki igényét kielégítendő, a szakmai program kiegyensúlyozott legyen. A poszterek esetében továbbra is az e-poszter formátumot követjük, de a szerzők az előadóteremben röviden szóban is bemutathatják munkáikat. 

   

  Az előadások és poszterek mellett számos szponzorált szimpózium is lesz. Mint minden évben, idén is hálásak vagyunk a gyártóknak, partnereinknek a támogatásért.

   

  A csütörtök délután szokás szerint az ünneplésé. Ekkor történik majd a díjak átadása. Ebben az évben újra tiszteletbeli tagokat avatunk: Perl András (Syracuse, USA), Walter Grassi (Jesí, Olaszország) és Ricard Cervera (Barcelona, Spanyolország), akik szintén előadásokkal is jelentkeznek majd. Emellett a „magyar gyökerekkel” sorozatban ötödikként Ioan-Facsinay (Leiden) mutatja be munkásságát és talán kevesek által ismert magyar hátterét. Ismét adunk majd díszoklevelet a hazai reumatológiáért sokat tett kollégáknak és átadásra kerül az idei de Chatel-díj is.

   

  A vándorgyűlésen néhány speciális témát vetünk fel. Kerekasztal-beszélgetést szervezünk az onkoreumatológia-onkoimmunológia témakörében. Emellett megtárgyaljuk majd a célzott terápiával kapcsolatos speciális aspektusokat és az új fejlesztéseket is akorábbi sikeres Mizújs a gyógyszergyártóknál keretében.

   

  Szokás szerint az orvos-kongresszusunkkal párhuzamosan zajlik majd a szakdolgozói egyesület (MRSZE) vándorgyűlése. Kongresszusunkon betegnapot is szervezünk.

   

  A szakmai program mellett az első két estére igyekeztünk tartalmas kikapcsolódást is szervezni, mely egyelőre legyen meglepetés. A harmadik este várhatóan szabad program lesz. Remélhetőleg az időjárás is kegyes lesz hozzánk, és a szakmai program szüneteiben és utána lesz mód gyönyörködni a Kálvinista Róma és környéke szépségeiben.

   

  Az MRE elnöksége, vezetősége, valamint a technikai szervező Congress Service cég nevében minden kedves Kolléganőt és Kollégát szeretettel várunk Debrecenbe!

   

  A program megtekinthető ide kattintva

   

  További részletes információk, online jelentkezés a Vándorgyűlés honlapján

   

  Meghívó

  Letölhető jelentkezési lap

   

  Üdvözlettel:

  Prof. Dr. Szekanecz Zoltán                                                                 Prof. Dr. Kiss Emese

  az MRE és a kongresszus elnöke                                                        az MRE főtitkára

Vissza