Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MRE hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Osteológiai Kongresszus 2012.
  2012.01.22.
  Nagy örömmel szeretnék tájékoztatást adni arról, hogy – a kialakult „nehezebb” viszonyok közepette is – megrendezni kívánjuk 2012. május 31. – június 2. között Balatonfüreden a hazai osteológia egyik legfontosabb tudományos rendezvényét, az Osteológiai Kongresszust, amit új helyszínen, a négycsillagos, elegáns Flamingó Hotelben rendezzük. Szállást ebben a hotelben, vagy a közel mellette lévő Marina szállodában tudunk biztosítani.

  A rendezvény programjai ismét érinteni kívánják az osteológia számos területét, ebben az évben külön kiemeljük a határterületi szakmákkal történő együttes tudományos bemutatkozás lehetőségét (tudományos terveink között az osteo-hematológia, osteo-immunológia, sport-orvoslás, fizioterápia, mozgásszervi fájdalom és annak terápiája, traumatológia és az osteoporosissal összefüggő törések ellátása, stb. szerepel, természetesen a már ismert „jól megszokott” osteológiai és képalkotó diagnosztikai témákon túl). Osteoporosis szakemberek, reumatológusok, ortopéd- és traumatológus orvosok, nőgyógyászok, radiológusok és más csont-ízületi betegségekkel foglalkozó szakemberek nagyszámú részvételére számítunk, és várjuk aktív közreműködésüket.

  A kongresszust új formában, új ötletekkel és megújuló hangulatban kívánjuk megszervezni, de természetesen – mint eddig is – a magas szakmai színvonal biztosítása mellett.

  Nagy szeretettel várjuk a kongresszus szervezői nevében:


  Dr. Szekeres László
  MOOT elnöke
  Dr. Forgács Sándor
  MRT-OS elnöke


  További részletes információk, on-line regisztráció és absztraktbejelentés (hamarosan) a rendezvény információs oldalán: http://www.osteoporosis.hu/info.aspx?sp=56 >>

  Az előzetes program és a hagyományos letölthető jelentkezési lap elérhető a kapcsolódó dokumentumban.

Kapcsolódó dokumentumok(2)

Osteológiai Kongresszus 2012. - letölthető jelentkezési lapdoc2011.12.18.
Osteológiai Kongresszus 2012. - előzetes programpdf2011.12.19.

Vissza