Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MRE hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Klinikai immunológiai továbbképzés
  2004.11.17.
  Tisztelt MRE Tagok!
  A Klinikai Immunológiai Szekció elsődleges feladatának a tagok klinikai immunológiai tárgyú továbbképzését tartja. Ezen a mindennapi gyakorlat aktuális kérdései, aktualitások mellett tudományos csemegék is szerepelnének terveink szerint.
  Miután a Szekció eddig regisztrált tagjai főként immunológus szakorvosok illetve klinikai immunológiai profilú munkahelyek dolgozói, ezért ezek az információk hozzájuk könnyen eljutnak, de a többi, esetleg érdeklődő MRE taghoz nem. Ezért határoztuk el, hogy rendezvényeinkről az MRE Info-ban és az MRE honlapján is hírt adunk. Amennyiben szeretné, hogy a későbbiekben a rendezvényekről külön értesítést küldjünk, kérjük, jelentkezzen dr. Polgár Anna titkárnál (anna.polgar@axelero.hu). A tagság ingyenes, semmilyen kötelezettséggel nem jár. Kérjük a már korábban regisztrált tagjainkat is, hogy adatfrissítés céljából e-mail címüket a fenti címre küldjék el.
  Várjuk ötleteiket, hogy milyen témákról hallanának szívesen a jövő évi rendezvényeken.
  A legközelebbi rendezvényünket 2004. december10-én a Magyar Reumatológia Haladásáért Alapítvány Ürömi utcai székházában (Budapest, II. Ürömi u. 56.) tartjuk a rheumatoid arthritis és az SLE diagnosztikájáról, kezeléséről, melynek részletes programját a kapcsolódó dokumentumban olvashatják.
  Részvételi díj: 1000.- Ft.

  Kapcsolódó dokumentumok(1)

  Klinikai Immunológiai Szekció 2004. dec. 10-i rendezvényének programjahtm2004.11.17.

Vissza