Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MRE hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Magyar Reumatológiai Szakdolgozók Egyesületének I. Kongresszusa (Debrecen, 2013.09.27-28.) Elkészült a program!
  2013.09.16.
  Az idén megalakult Magyar Reumatológiai Szakdolgozók Egyesülete elsõ ízben tartja tudományos kongresszusát, melynek Debrecen város Kölcsey Központja ad otthont. A rendezvény egy helyszínen és némi átfedéssel, egy idõben
  kerül megrendezésre a Magyar Reumatológusok Egyesületének vándorgyûlésével.
  Tudvalevõ, hogy a reumatológiai betegek ellátásában résztvevõ szakdolgozók számára az elmúlt években is volt lehetõség hasonló továbbképzéseken, szakmai napokon részt venni. Ezen rendezvények tapasztalatait felhasználva igyekeztünk tartalmas, érdekes, különleges elõadásokból összeállított
  programmal elõrukkolni.
  Az úgynevezett „wellness” blokk abszolút nóvum a korábbiakhoz képest. Ebben a szekcióban kaptak helyet azok a témák, melyek a XXI. század embere számára - akár reumatológiai kórképben szenvedõ beteg, akár az Õt ellátó személyzet - újdonságok, és még talán ismeretlen területek. Ilyenek például a manapság oly népszerû szauna-programok, a fitoterápia, a különféle masszázs-technikák, az élsportolók rehabilitációja, vagy az idõjárás változással összefüggõ egészségügyi bántalmak.
  Üde színfolt a konferencia programjában Görög Ibolya protokollszakértõ elõadása, mely a mindennapi betegellátás illemszabályaiba kalauzolja a kedves érdeklõdõt. A "szabályos, vagy inkább szabályozott ismeretek" a kézhigiénia és az újraélesztés kapcsán tovább mélyülhetnek a résztvevõk számára.
  Természetesen most is helyet kaptak a biológiai terápiák alkalmazásával kapcsolatos esetismertetések, kutatások prezentációi. Bemutatásra kerülnek továbbá a reumatológiai betegek gyógyszer-palettájára újonnan felkerülõ bioszimiláris készítmények is. Gyermek reumatológia és immunológia témakörébõl változatos, - több szakmát érintõ - elõadások szerepelnek a repertoáron.
  A hosszú és tudománytól átitatott kongresszusi napokat kötetlen hangulatú, esti programmal zárjuk.

  Kívánok, minden kedves résztvevõnek sikeres tanácskozást, hasznos és kellemes tapasztalatcserét!

  A kongresszus szabadon választható továbbképzésként akkreditált. A sikeres tesztírást követõen a résztvevõknek pontigazolást küldünk.

  Dr. (jur) Domján Andrea

  Az online regisztráció elérhető a www.newcongress.hu oldalon.

  A PROGRAM LETÖLTHETŐ IDE KATTINTVA >>

  Letölthető .pdf jelentkezési lap >>

Vissza