Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MRE hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Felhívás Bozsóky Sándor emlékéremre jelölésre
  2014.05.05.
  A Magyar Reumatológusok Egyesülete az alapszabály felhatalmazása alapján Bozsóky Sándorról elnevezett emlékérmet alapított a magyar reumatológia elismertetésében, fejlesztésében és támogatásában kifejtett életmű-tevékenység honorálására.

  Az alapítás évében, 2002-ben az MRE vezetősége az emlékéremmel egyhangúan és egyedül dr. Bozsóky Sándor nyugalmazott egyetemi tanárt, 2004-ben Bálint Géza főorvost és Gömör Béla egyetemi tanárt, 2006-ban Merétey Katalin tanárnőt és Szegedi Gyula akadémikust, 2008-ban Balogh Zoltán és Fancsik János főorvosokat, 2010-ben Riskó Tibor és Tanka -Dezső professzorokat, 2012-ben pedig Poór Gyula professzort és Balogh Zsolt főorvost tüntette ki.

  Az emlékérmet kétévente (tehát a páros években) két természetes vagy jogi személy vagy önálló jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet kaphatja.

  Az emlékérem mellett díszoklevél tünteti fel a kitüntetett nevét. Az emlékéremre az MRE kiadványaiban közzétett felhívás alapján az MRE bármely tagja jelölhet egy vagy több, a meghatározásnak megfelelő személyt vagy szervezetet. A 2014. évi jelöléseket a jelölt(ek) és a jelölő nevének feltüntetésével, rövid indoklással az MRE titkárságára kell beküldeni május 10-ig.
  (e-mail: titkarsag@mre.hu)

  Az emlékérmet az MRE vezetősége ítéli oda oly módon, hogy a vezetőségi ülés titkos szavazásán a két legtöbb „igen” szavazatot elért jelölt részesül a kitüntetésben.

Vissza