Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MRE hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
  • Magyar Orvostudományi Napok (Budapest, 2014.11.5-7.)
    2014.09.10.
    Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége (MOTESZ), a tavalyi nagy sikerű rendezvényre való tekintettel 2014. november 5-7 között Budapesten a Hotel Novotelben ismét Magyar Orvostudományi Napokat rendez.

    A Szövetségünk ezirányú hagyományaira épülő, rangos eseményen magasan kvalifikált vezető szakemberek, multidiszciplináris klinikai megközelítéssel, közérthető formában rövid áttekintést adnak a legfontosabb betegségek naprakész elméleti és gyakorlati ismereteiről. A kongresszus az MTA által szervezendő Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat részét képezi. A 42 kreditpontot jelentő rendezvényen mintegy 250-300 kolléga részvételére számítunk. Az előzetes tudományos program megtalálható ide kattintva >>

    Frissítse fel Ön is általános és szakirányú orvosi tudását háromnapos rendezvényünkön, és a medicina legújabb ismereteinek elsajátításával végezze napi gyógyító munkáját! Várjuk mielőbbi jelentkezését a honlapon található jelentkezési lapon >>. Az előadóterem limitált befogadóképessége miatt a regisztráció elfogadásakor a jelentkezések sorrendjét vesszük figyelembe.

Vissza