Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MRE hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • European Workshop of Rheumatology Research (EWRR) konferencia (Budapest, 2015.03.05-07.)
  2014.09.27.
  Kedves Kollégák!

  Nagy megtiszteltetés, de egyben nagy felelősség is számunkra, hogy a következő European Workshop of Rheumatology Research (EWRR) konferenciát Budapesten, a Hotel Heliában rendezhetjük 2015. március 5-7. között.
  Minden információ megtalálható a http://www.ewrr.org >> honlapon. Ugyanitt megtekinthetők az előző kongresszusok programjai, tájékozódás végett.

  Ez a konferencia reumatológiai-immunológiai alap- és alkalmazott kutatást mutat be, fókuszáltan, egyetlen szekcióban, 300-350 résztvevővel.

  A kongresszuson csak bejelentett absztrakttal lehet részt venni!!!
  Az egyébként is méltányos, regisztrációt és szállást magába foglaló csomag (600-700 euro összesen) mellett magyar résztvevők számára van egy 400 euros kedvezményes dij, ami a regisztrációt és étkezéseket magában foglalja (a szállást nem).

  A háromnapos tudományos programban kiváló meghívott, részben hazai előadók szerepelnek. A bejelentett absztraktok posztersétán kerülnek bemutatásra. A szakmai program mellett a három estén kiváló társasági programok (néptánc-bemutató, klasszikus zene, dunai hajózás, zenés-táncos este), valamint reggeli margitszigeti futás is színesiti a konferenciát.

  Az absztraktok beadási határideje 2014. december 1. Kérem, aki teheti, és aki a reumatológia, immunológia területén színvonalas kutatást végez, nyújtson be összefoglalót erre a nagyszerű konferenciára.

  Fő témák:
  Cell Subsets
  Within the Cell
  The Fibrous Connection
  Around the Cartilage and Bone
  Comorbidities
  Molecular Regulation, Angiogenesis
  Prediction and Prevention
  Targets and Therapies
  Other

  Üdvözlettel:

  Szekanecz Zoltán dr.
  a kongresszus elnök

  Nagy György dr.
  a kongresszus társelnöke

Vissza