Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MRE hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Elnökségi hírlevél, 2013. május 13.
  2013.05.14.
  Tisztelt Kolléganők és Kollégák!

  Az új MRE vezetőség első kongresszusát 2013. szeptember 26-29. között rendezi meg Debrecenben. Megőrizve a korábbi kongresszusok magas szakmai színvonalát és jó hangulatát, igyekszünk új elemekkel gazdagítani a rendezvényt. A szervezés gőzerővel zajlik. Néhány morzsa az új kongresszusról:

  - a 3 és fél napos programon belül az első másfél napban több mint 40 referátum keretében tekintjük át a reumatológia teljes vertikumának legfrissebb újdonságait. Ezen továbbképző program neve REAKTOR (Reumatológiai Akadémia Továbbképző Rendezvény). Ebben szó lesz az arthritisektől és autoimmun betegségektől az arthrosison, köszvényen, fibromyalgián, csontbetegségeken keresztül a gyógyszeres- és fizio-balneoterápiáig.
  - ezt a továbbképzést a reumatológusokon túl a háziorvosoknak, hallgatóknak és PhD hallgatóknak is elérhetővé tesszük.
  - a „hagyományos” MRE kongresszus egy teljes és két fél nap hosszúságú lesz. Ide bejelentett előadásokat és posztereket, valamint szponzorált szimpóziumokat várunk, de tervezünk szakmai kerekasztalt és esetbemutatásokat is.
  - újdonság, hogy az MRE közben szakdolgozói és betegfórum is lesz, sőt egy órára a három „csapat” (orvosok, szakdolgozók, betegek) közös szakmapi programon is részt vesznek majd

  Eddig már 6 cég konkrétan jelezte részvételét az MRE kongresszuson. Várjuk az Önök támogató részvételét is.

  - szponzorált szimpóziumokra, előadásokra szeptember 27 délutántól szeptember 29 délig van mód
  - a korábbiakhoz hasonlóan kérjük, foglalják le kiállítóhelyüket!
  - miután az utóbbi években kissé megcsappant létszámot észlelve szeretnénk a tagságot visszacsábítani a kongresszusra, kérjük, segítsenek abban, hogy minél több kolléga, szakdolgozó és beteg eljöhessen!

  További információk a www.mre.hu honlapon találhatók, de e-mailben is fordulhatnak hozzánk (titkarsag@mre.hu; szekanecz.zoltan@med.unideb.hu)

  Üdvözlettel és köszönettel:

  2013. május 13.


  Dr. Szekanecz Zoltán
  az MRE elnöke

  Dr. Nagy György
  az MRE főtitkára


Vissza