Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MRE hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • MRE Gyermekreumatológia Szekció Kongresszusa (Budapest, 2016.12.02.)
  2016.11.25.
  Időpont: 2016. december 2.

  Helyszín:
  Novotel Budapest Centrum
  1088 Budapest, Rákóczi út 43-45.

  Kedves Kolléganők, Kollégák!

  Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a Magyar Reumatológusok Egyesülete Gyermekreumatológia Szekció Kongresszusának rendezési jogát 2016-ben a Semmelweis Egyetem II. számú Gyermekgyógyászati Klinikája nyerte el. A korábbi rendezvények igen magas színvonala miatt, a több évtizedes múltra visszatekintő, évente megtartott kongresszus megszervezése nagy kihívás és egyben elismerés számunkra.

  A hagyományoknak megfelelően az idei budapesti kongresszuson is egy szekcióban, jól követhető formában igyekszünk bemutatni a legutóbbi találkozó óta eltelt esztendő szakmai újdonságait, felkért referátumok, kapcsolódó előadások formájában.

  A gyermekreumatológiához tartozó betegségek döntő többsége multidiszciplináris gondozást, kezelést igényel, ezért hiszünk benne, hogy a Kongresszus a szekció tagokon kívül is jelentős érdeklődésre tarthat számot. Bízunk benne, hogy sikerül nagyobb figyelmet irányítani a Kongresszus felé és kihasználhatjuk a minden évben megtartott kíváló összefoglaló referátumokban és esetismertetésekben rejlő továbbképzés lehetőségét.

  Az elkövetkező években szeretnénk bővíteni a résztvevők számát, ezért a szervezés terén már idén is professzionális segítséget kértünk a Convention Kft-től, illetve kiszélesítettük a regisztrációs lehetőségeket.

  Az MRE Gyermekreumatológia Szekció tagjainak továbbra is ingyenes a rendezvény. Továbbképzési szándékkal a részvétel lehetőségét megnyitottuk az érdeklődő kollégák számára is, méltányos regisztrációs díj ellenében. Rezidensek és szakorvos jelöltek számára a részvétel szintén ingyenes.

  Őszintén reméljük, hogy a Novotel Centrum Hotel és a kapcsolódó társasági programok méltó keretet biztosítanak e nagy múltú rendezvényhez és a szakmai gyarapodás mellett, résztvevőink maradandó élményekkel gazdagodnak.

  Minden érdeklődőt nagy szeretettel várunk Budapestre!

  Dr. Constantin Tamás
  Semmelweis Egyetem, II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika
  az MRE Gyermekreumatológia Szekció elnöke

  Bővebb információ, regisztráció: www.convention.hu >>


Vissza