Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MRE hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Elkészült a program! - MRE 2017. évi Vándorgyűlése + REAKTOR Továbbképző Tanfolyam
  2017.08.06.
  Időpont:
  REAKTOR: 2017. szeptember 13.
  MRE Vándorgyűlés: 2017. szeptember 14-16.

  Helyszín: Hotel Azúr**** (8600 Siófok, Erkel F. u. 2/c.)

  Program >>
  Online jelentkezés >>
  Meghívó >>
  A rendezvény honlapja >>


  Tisztelt Kolléganők és Kollégák!

  2017. szeptember 14-16 között a Balaton partján, Siófokon rendezzük az MRE éves vándorgyűlését. A korábbi kongresszusok hagyományait megtartva igyekszünk Önök számára magas színvonalú, de néhány újdonsággal fűszerezett szakmai programot és tartalmas kikapcsolódást biztosítani. Továbbra is törekedtünk arra, hogy mindenki igényét kielégítendő, a szakmai program kiegyensúlyozott legyen. Ennek fényében ismét lesz egynapos továbbképző előadásokból álló, a reumatológia újdonságait bemutató, pontszerző REAKTOR továbbképzés a vándorgyűlés előtti napon, szeptember 13-án. A kongresszus törzsprogramjában ismét kritérium lesz, hogy előadásra csak eredeti anyagok kerülhetnek, az összefoglalók a REAKTOR-ban kerülnek a pódiumra. A poszterek esetében továbbra is az e-poszter formátumot követjük, de a szerzők az előadóteremben, röviden szóban is bemutathatják munkáikat.

  Az előadások és poszterek mellett számos szponzorált szimpózium is lesz. Mint minden évben, idén is hálásak vagyunk a gyártóknak, partnereinknek, a támogatásért.

  A csütörtök délután szokás szerint az ünneplésé. Ekkor történik majd a Belák-díjak átadása és a hamarosan megszavazandó díjazottak előadásai. Emellett két újabb külföldi tiszteletbeli tagot is választottunk (Prof. Nemanja Damjanov Belgrádból és Prof. Jiri Vencovsky Prágából) akik a magyar reumatológia régi barátai és támogatói. Emellett a „Magyar gyökerekkel” sorozatban harmadikként Prof. Ronald van Vollenhoven (Amsterdam) mutatja be munkásságát és talán kevesek által ismert magyar hátterét. Ismét adunk majd díszoklevelet a hazai reumatológiáért sokat tett kollégáknak és átadásra kerül az idei de Chatel-díj is.

  Szokás szerint az orvos-kongresszusunkkal párhuzamosan zajlik majd a szakdolgozói egyesület (MRSZE) vándorgyűlése. Az MRSZE önálló, jól működő, mindig rendkívül színvonalas programot bemutató szakdolgozói szervezetté vált. Kongresszusunkon betegnapot is szervezünk.

  Remélhetőleg az időjárás is kegyes lesz hozzánk, és a szakmai program szüneteiben és utána lesz mód gyönyörködni a Magyar Tenger szépségeiben.

  Az MRE elnöksége, vezetősége, valamint a technikai szervező Congress Service cég nevében minden kedves Kolléganőt és Kollégát szeretettel várunk Siófokra!

  Üdvözlettel:

  Prof. dr. Szekanecz Zoltán
  az MRE és a kongresszus elnöke

Vissza