Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MRE hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • ELTE Immunológiai Tanszék álláshirdetése
  2019.07.16.

  A már megvalósítási fázisban levő Felsőoktatási és Ipari Együttműködési Központ - Kutatási infrastruktúra fejlesztése (FIEK_16) pályázatunk egyik, az ELTE Immunológiai Tanszékén megvalósuló kutatási témájához keresünk munkatársat.

   

  A téma címe: Molekuláris biomarker kutatás szisztémás gyulladásos autoimmun betegség, például Rheumatoid arthritis (RA) esetében

   

  Célunk: Autoimmun betegek B sejt készletének prediktív és preventív célzatú elemzése áramlási citofluoriméterrel. Molekuláris biomarkerek elemzése és azonosítása, amelynek alapján a még nem diagnosztizált, u.n. rizikó csoportba tartozó betegek immun állapota felmérhető és a betegség kialakulása és lefolyása megjósolható. A rizikó csoportba tartozók biomarkereinek azonosítása lehetővé tenné a korai és hatékony beavatkozást/terápiát.

   

  A következők jelentkezését várjuk: 1 fő tudományos segédmunkatársi munkakörbe

   

  Szükséges dokumentum: a kutatási irányhoz illeszkedő végzettséget igazoló oklevél (pl. immunológiai, molekuláris biológiai, biokémiai szakirányú diploma, illetve M. Sc. végzettség)

   

  A sikeres pályázó kutatási területe az immunbiológia, molekuláris biológia.

   

  Feltétel, hogy képes legyen új módszerek elsajátítására, konstruktív gondolkodásra, ötleteivel aktívan járuljon hozzá a projekt sikeres végrehajtásához. Alapfeltétel továbbá az önálló kísérlettervezés, kellő körültekintéssel végzett kísérletes munka, az eredmények kritikus értékelése és számítógépes felhasználói ismeretek, valamint biztos angolnyelv-tudás. Legyen jártas alapvető immunológiai módszerek gyakorlati alkalmazásában.

   

  A sikeres jelentkezők az ELTE alkalmazásába kerülnek határozott idejű kinevezéssel, 2 évre.

   

  A jelentkezéseket a szokásos tartalommal (rövid motivációs levél, szakmai önéletrajz, referenciák, igazolások (pl. oklevelek, nyelvvizsga), publikációs lista a cikkek impakt faktorával és független idézettség feltüntetésével) egy pdf fájlban a lenti e-mail címre kérem küldeni.

  További információért ugyancsak a lenti e-mail címre írjanak.

   

  Dr. Sármay Gabriella,

  D.Sc. egyetemi tanár

  sarmayg@ttk.elte.hu

   

  Letölthető melléklet:

  A biomarkerkutatás munkamenete

   

Vissza