Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MRE hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Tagdíjfizetési felhívás 2020
  2020.03.04.

  Kedves Tagtársunk!

  Néhány nappal ezelőtt egy levelet küldtünk Önnek a tagdíjfizetés rendjével kapcsolatban.  Abban arra kértük, hogy 2001-ig visszamenőleg ellenőrizze a tagdíj státuszát a honlapon és minden elmaradását rendezze (ha van ilyen).

  A múlt heti vezetőségi ülésen úgy döntöttünk, hogy a tagdíjhátralékot csak öt évre visszamenőleg, azaz 2015-ig kell kötelező jelleggel rendezni a tagoknak. Természetesen továbbra is azt kérjük, ha mód van rá, minden tartozását rendezze, de hivatalosan 2015-ig visszamenőleg szükséges folyamatos tagdíjbefizetés ahhoz, hogy MRE tagsagi jogait (pl. kedvezményes kongresszusi részvétel, választási jog, a Magyar Reumatológia folyóirat téritésmentes kézhezvétele) érvenyésíthesse.

  Kérjük tehát, mielőbb ellenőrizze adatait, tagdíj-státuszát a www.mre.hu honlapon es rendezze esetleges tagdíjelmaradását.

  Köszönettel és üdvözlettel

  Prof. Dr. Szekanecz Zoltán
  az MRE elnoke

  Tagdíjellenőrző rendszerünk használatához, a Google Chrome vagy a Mozilla Firefox böngésző ajánlott. Az Internet Explorer már nem támogatott böngésző, a Microsoft 2016 óta nem ad ki rá frissítést, így előfordulhat, hogy ezzel a böngészővel egyes funkciók nem működnek megfelelően.

  Tagdíjbefizetésének jelenlegi állását az alábbi linkre kattintva (CTRL + klikk), felhasználó nevével, jelszavával bejelentkezve azonnal ellenőrizni tudja: https://www.doki.net/tarsasag/reuma/tagsag.aspx?c=due

  A link használatán kívül a tagdíjegyenleg ellenőrzésének lépései:

  1. A honlap felkeresése (http://www.mre.hu)
  2. A lap tetején, jobb oldalon, a bejelentkezés gombra történő kattintás.
  3. A felhasználó név illetve jelszó megadása.
  4. Saját nevére kattintva megnyitható személyes profiljában, a „Tagdíj ellenőrzés” menüpont kiválasztása.
   

  Amennyiben jelszavát esetlegesen nem tudja felidézni, ide kattintva lehetősége van újat igényelni: http://www.mre.hu/bejelentkezes.aspx#1
  Ebben az esetben az Ön által megadott, nyilvántartott e-mail címre egy bejelentkezési adat emlékeztető levél érkezik, amely tartalmazza felhasználó nevét és egy „jelszóváltoztatás” linket, amire kattintva új jelszót állíthat be magának.
  Amennyiben a megadott e-mail címében időközben változás történt változás, úgy a Technikai Ügyfélszolgálattól kérhet segítséget a support@reumatologia.hu címen.

  Éves tagsági díjunk összege:

  • 2001-től 2015-ig: 1.200 Ft.
  • 2016-tól: 3.000 Ft.
  • 65 év feletti tagjaink (1955-ben illetve előtte született) mentesülnek a tagdíjfizetés alól!

  A tagdíj elmaradásának rendezése, nem lehetséges csekken történő fizetéssel, kizárólag banki átutalással egyenlíthető ki, a megadott határidőig.

  Számlaszámunk: K&H Bank 10200885-32620030-00000000, mely a http://www.mre.hu oldalon, a lap alján is megtalálható, az Elérhetőség címszó alatt.

  A közlemény rovatba kérjük, írja be nevét és pecsétszámát, a fizetni kívánt évek feltüntetésével együtt. Az egyenlegével kapcsolatban felmerülő kérdéseit, esetleges hiányokat, észrevételeket, a titkarsag.mre@gmail.com e-mail címen egyeztetheti Társaságunk irodavezetőjével.

  Adatfrissítés:

  Kérjük, személyes profiljában, a tagdíjak rendezésén felül, az „Adatmódosítás” linkre kattintva ellenőrizze, és szükség esetén frissítse személyes adatait is az Egyesület adatbázisában.

  Kiemelten fontos az e-mail címek aktualizálása! Az Ön által jelenleg használt e-mail cím kerüljön feltüntetésre. Ennek hiányában hírleveleink nem érnek célba az Ön részére. (Kérjük, ha az elmúlt hónapokban Ön nem kapott MRE hírlevelet, jelezze felénk.) Ha tud olyan munkatársáról, aki nem adott meg eddigi tagsága során elérhetőségi e-mail címet, kérjük továbbítsa számára kérésünket és hívja fel a figyelmét az e-mail cím pótlására.

  Továbbá kérjük azon tagjainkat, akiknek rendszerünkben dupla regisztrációja áll fent saját nevükön és emiatt két hírlevelet kapnak, jelezzék a Titkárságnak a titkarsag.mre@gmail.com címen, hogy törölhessük az általuk nem használt profilt.

  Ezen felül a tagdíjak pontos ellenőrzése végett, a születési dátum pótlása/megadása a saját rendszerükben, szintén kiemelten fontos.

  Az alábbi linkre kattintva (CTRL + klikk), azonnal a Személyes adatok ellenőrzéséhez és frissítéséhez léphet: https://www.doki.net/tarsasag/reuma/adatmodositas.aspx

  Kérjük, a titkarsag.mre@gmail.com címen jelezzen vissza, hogy ezt a hírlevelet megkapta-e.

Vissza