Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

A MRE legfrissebb hírei


Hírkategória: Összes hírkategória
 • Kötelező szintentartó tanfolyam reumatológusoknak - Szeged, 2021. szeptember 8-10.
  2021.08.01.

  Kedves Kolléganő! Kedves Kolléga!

   

  Szeretettel meghívjuk a Szegedi Tudományegyetem Reumatológiai és Immunológiai Klinikája által szervezett ÚJDONSÁGOK A REUMATOLÓGIA ÉS A KLINIKAI IMMUNOLÓGIA TERÜLETÉN című, reumatológus szakorvosok számára kötelező szintentartó, allergológia és klinikai immunológia, belgyógyászat szakorvosok számára szabadon választható tanfolyamra.

   

  Időpont: 2021. szeptember 8-10.

  Helyszín: Szeged, Szemészeti Klinika tanterme – Korányi fasor 10-11.

   

  A rendezvényt szeretnénk személyes megjelenéssel megtartani, de ha a járványhelyzet ezt nem fogja engedni, online formában mindenképpen megrendezzük. Amint a programtervből is kitűnik, ez alkalommal is a reumatológia teljes spektrumát lefedő, emellett a legfontosabb határterületi tudományterületek és az általános orvosi ismeretek szempontjából mindenképpen szükséges szakterületek legfrissebb ismereteit szeretnénk megosztani Önökkel.

   

  A jelentkezés feltételeiről a mellékelt Jelentkezési lapon tájékozódhatnak, melyet kérünk mihamarabb, de legkésőbb 2021. augusztus 31-ig visszaküldeni. Ezt követően jelentkezésre már nem lesz lehetőség, de szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az aktuális járványügyi korlátozásoktól függően lehetséges, hogy már ezt megelőzően is korlátozni kényszerülünk a résztvevők számát, és a jelentkezést hamarabb le kell zárjuk, vagy alternatív szervezési formákhoz kell folyamodjunk. Ezekkel kapcsolatban folyamatosan értesítéssel leszünk e-mailben vagy Klinikánk honlapján.

   

  Programtervezet

  Jelentkezési lap

   

  Szeretettel várjuk a rendezvényen.

   

  Tisztelettel:

  Dr. Kovács László

   

   

Vissza