Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Rendezvény

Magyar Balneológiai Egyesület 2019. évi Nagygyűlése
Kezdete: 2019.11.15.Vége: 2019.11.17.
Helyszín: Egerszalók
Magyar Balneológiai Egyesület 2019. évi Nagygyűlése
Absztrakt beküldési határidő: 2019. szeptember 15.
Kedvezményes jelentkezési határidő: 2019. szeptember 6.
Absztraktok elfogadásának visszaigazolása: 2019. október 15.
Szállásfoglalási határidő: 2019. október 1.

Regisztráció: További részletek és jelentkezés a Szervező Iroda honlapján keresztül: http://www.eqcongress.hu/kongresszusadat/balneo/,

Kapcsolat:
Veres Gabriella,
E-mail: veres@eqcongress.hu

Kedves Kolléganők és Kollégák! Kedves Barátaim!

Tisztelettel meghívom Önöket ez évi Nagygyűlésünkre, melyre november 15-17. között Egerszalókon kerül sor. Mint eddig is, a részvételre, különösen az aktív (előadás!) részvételre biztatom Önöket, hiszen résztvevők nélkül a leggondosabban előkészített tudományos program se ér semmit. Részvételüknek másik indoka, hogy ez évben vezetőséget választunk, azaz a közgyűlési jelenlétüknek a leendő vezetőség szempontjából komoly tétje van. Kérem éljenek a jelölés és a szavazás jogával.

Vándorgyűlésünk helyszíne Egerszalók. Tulajdonképpen nem szorul bemutatásra ez a kétezer lakosú község Heves megyében. Sokan ismerik vagy hallottak a híres (Európában egyedülálló) sódombról és a hozzá kapcsolódó üdülőtelepről. A község nevezetessége még a XIX. századi kőhíd, az 1738-ban elkészült római katolikus templom, valamint a barlanglakások, kaptárkövek és a borospincék (Eger közelében vagyunk!). A helyszínkiválasztása nem volt véletlen, hiszen alelnökünk - egyik - munkahelye is itt van, melynek köszönhetően a két elnöki ciklust lezáró nagygyűlést valóban méltó körülmények közt a Saliris Resort Spa & Conference Hotelben tarthatjuk. Az első esti fogadás helyszíne a Kaptárkő rendezvénypince Egerszalók, míg a bankettet a Korona Borházban tartjuk. A nagyvonalú támogatásért Egerszalók Önkormányzatának és Varga István polgármester úrnak tartozunk köszönettel.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk mindkét eseményre.

A konferencián a már megszokott módon a megye – és a környék – gyógyfürdői mutatkoznak be. A tudományos program fő témája a kénes vizek alkalmazása lesz, melyre nem csak a meghívott előadókat, de az Önöktől beérkező előadásokat is várjuk. Idén sem tartunk poszter szekciót, de az előadások összefoglalóinak időben történő (szeptember 15.) beküldése, lapunk különszámának nyomdai határideje miatt fontos.

A bevezetőben is említett fontos eseményünk a közgyűlés. Kérem valamennyi tagunkat, hogy éljen jogával és az időközben begyűjtendő jelölésével és a közgyűlési szavazatával aktívan vegyen részt az egyesület életében. Jelölést a jelölő bizottság felkérése alapján lehet tenni. Azok, akik nem kapnának felkérést jelölésre, a bizottság tagjainál tehetnek jelölést a vezetőség tagjaira (maximum 20 fő) a felügyelő bizottságra (3 fő) és a pénztáros személyére (egy fő).

A jelölő bizottság tagjai és elérhetőségük:
dr. Baranyai Ildikó (Budai Irgalmasrendi kórház) e-mail: baranyai.ildiko@irgalmas.hu
dr. Héjj Gábor (ORFI) e-mail: hejj.gabor@yahoo.com
dr. Kovács Imre (Cserkeszőlő) e-mail: kovacsop@t-online.hu

Várunk mindenkit Egerszalókon, a viszontlátásig tisztelettel üdvözli Önöket:

Prof. dr. Géher Pál a Magyar Balneológiai Egyesület elnöke