Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Rendezvény

Kötelező szintentartó tanfolyam reumatológusoknak
Kezdete: 2021.09.08.Vége: 2021.09.10.
Helyszín: Szeged, Korányi fasor 10-11., Szemészeti Klinika tanterme
Kötelező szintentartó tanfolyam reumatológusoknak

Kedves Kolléganő! Kedves Kolléga!

 

Szeretettel meghívjuk a Szegedi Tudományegyetem Reumatológiai és Immunológiai Klinikája által szervezett ÚJDONSÁGOK A REUMATOLÓGIA ÉS A KLINIKAI IMMUNOLÓGIA TERÜLETÉN című, reumatológus szakorvosok számára kötelező szintentartó, allergológia és klinikai immunológia, belgyógyászat szakorvosok számára szabadon választható tanfolyamra.

 

Időpont: 2021. szeptember 8-10.

Helyszín: Szeged, Szemészeti Klinika tanterme – Korányi fasor 10-11.

 

A rendezvényt szeretnénk személyes megjelenéssel megtartani, de ha a járványhelyzet ezt nem fogja engedni, online formában mindenképpen megrendezzük. Amint a programtervből is kitűnik, ez alkalommal is a reumatológia teljes spektrumát lefedő, emellett a legfontosabb határterületi tudományterületek és az általános orvosi ismeretek szempontjából mindenképpen szükséges szakterületek legfrissebb ismereteit szeretnénk megosztani Önökkel.

 

A jelentkezés feltételeiről a mellékelt Jelentkezési lapon tájékozódhatnak, melyet kérünk mihamarabb, de legkésőbb 2021. augusztus 31-ig visszaküldeni. Ezt követően jelentkezésre már nem lesz lehetőség, de szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az aktuális járványügyi korlátozásoktól függően lehetséges, hogy már ezt megelőzően is korlátozni kényszerülünk a résztvevők számát, és a jelentkezést hamarabb le kell zárjuk, vagy alternatív szervezési formákhoz kell folyamodjunk. Ezekkel kapcsolatban folyamatosan értesítéssel leszünk e-mailben vagy Klinikánk honlapján.


Programtervezet

Jelentkezési lap

 

Szeretettel várjuk a rendezvényen.

 

Tisztelettel:

Dr. Kovács László