Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

A MRE legfrissebb hírei


Hírkategória: Összes hírkategória
 • MRE Vándorgyűlés (Balatonfüred, 2024.09.19-21.)
  2024.05.06.

  A VÁNDORGYŰLÉS HELYSZÍNE: Balatonfüred Kongresszusi Központ (8230 Balatonfüred, Huray u. 3.)

  IDŐPONT: 2024.  szeptember 19-21.

  Tisztelt Kollégák!

  Az MRE 2024. évi vándorgyűlését szeptember 19-21. között rendezzük meg, a korábbi évekhez képest új helyszínen, Balatonfüreden a vadonatúj Kongresszusi Központban. A korábbi kongresszusok hagyományait megtartva igyekszünk Önök számára magas színvonalú szakmai programot biztosítani. Ennek megfelelően állítjuk össze az előadások és poszterek tematikáját. A klasszikus reumatológiai témák mellett helyet adunk a legújabb eredményeknek is. A poszterek bemutatása most is e-poszter formában történik majd. Követve a hagyományokat, a szerzők az előadóteremben, röviden, szóban is bemutathatják munkáikat. Az előadások és poszterek mellett számos szponzorált szimpózium is lesz. Idén három kiváló reumatológusnak, Simona Rednic, David Kane és Douglas Veale professzoroknak adhatjuk át az MRE tiszteletbeli tagságát elismerő okleveleket. Ebben az évben Bozsóky Sándor – A magyar reumatológiáért Érem és Díszoklevél, a Petros Petrou – Ifjúsági Emlékérem és Díszoklevél, az MRE Érem Kiemelkedő Klinikai Munkáért és az MRE díszoklevelek, valamint a Dr. de Châtel-díj 2024 átadására is sor kerül a hazai reumatológiáért sokat tett kollégáknak. Orvos-kongresszusunkkal párhuzamosan zajlik majd a szakdolgozói egyesület, az MRSZE vándorgyűlése is.

  Az MRE kongresszus résztvevői hosszú évek alatt hozzászoktak, hogy a szakmai program mellett szórakoztató kikapcsolódásra is mindig van lehetőség. Erre Balatonfüred kiváló lehetőséget biztosít a Balaton parti Tagore sétányával, a város nevezetességeivel, így a Szívkórház szénsavas forrásával, a ”Kiserdő”-vel, a Bodorka Balatoni Vízivilág Látógatóközpont látványos akváriumaival, a közeli Jókai kilátóval vagy a Lóczy barlanggal. A két közös est programja legyen meglepetés.

  Az MRE Elnöksége, Vezetősége, valamint a technikai szervező Congress & Hobby Service cég nevében minden érdeklődőt szeretettel várunk balatonfüredi vándorgyűlésünkre!

   

  További részletes információk és online jelentkezés  a Vándorgyűlés weboldalán

  Üdvözlettel:

  Prof. Dr. Bálint Péter, az MRE és a vándorgyűlés elnöke - Prof. Dr. Szűcs Gabriella, az MRE főtitkára

Vissza